20-07-10

Op pad... deel 2

De meter van het detailgedeelte van den tweeling heeft blijkbaar ook oog voor detail zoals haar metekind want plots zei ze "ééé wat loopt er daar? is dat geen egel!!"En ja hoor, ze heeft ook voor detail! Kijk eens hoe schattig hij of zij eruit ziet!

"Melk" zei de man van de meter van het snelle deel van de tweeling, "dat drinkt melk én pas op want ze kunnen best gevaarlijk zijn, ze kunnen zelfs kippen aanvallen" Ik wil het best geloven want hij spreekt altijd de waarheid, maar den deze, deze is nen brave en hij was content met zijn melkske!

alleen vond mijne wederhelft dan weer dat ik een lelijk bordje had genomen voor op de foto, had ik niet bij nagedacht, ik kon dat het snelste vastpakken...

Een aandachtige lezer Nio las dit voorgaand bericht en maakte me wakker... Dankjewel daarvoor!

Dit mag je dus blijkbaar niet doen!!! Melk geven aan een egeltje!!!Egeltjes kunnen blijkbaar niet tegen lactose en krijgen daardoor krampjes, diaree met uitdroging tot gevolg, en nog erger ze kunnen er aan sterven!

2 opmerkingen:

  1. Geef nooit melk te drinken, alleen water, want de lactose in de melk geeft ernstige darmklachten. Hij krijgt ernstige diarree en zal door uitdroging sterven.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heb 't ondertussen eens zitten googlen en je hebt gelijk! Hopelijk heeft hij 't overleefd! Bedankt!

    BeantwoordenVerwijderen