05-10-10

Winterjurkje

Het mag nu nog wel een goei weerke zijn maar toch, de winter komt er stilletjes aan en we stonden een beetje achter met die wintercollectie. Maar afgelopen weekend begon ik aan de patronen, deze keer niet uit die boekskes want dat past vaak niet. Nee, ik begon net zoals vroeger terug met een leeg patroonblad. Welliswaar deze keer met een lekker glaasje porto erbij wat vroeger in 't school natuurlijk niet mocht. Ik maakte een basispasvorm en bewerkte het naar het onderstaande kleedje. Het is de bedoeling dat ze tijdens de winter er een sous-pull en een leggingske onder gaan dragen. En het mist voor de meiden nog wat bling bling dust 't een of 't ander frulleke moet nog uitgevonden worden. Het poseren was dik tegen hun goesting en dit is de beste dat ik er van kon trekken met enigzins een lichte verschijning van een glimlach...

4 opmerkingen:

 1. Dat is absoluut een kleedje naar mijn goesting... als je dat patroontje ooit zou "download-baar" maken, dan sta ik als eerste in de rij! Wreed schoon!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kleedjes alweer. Spijt dat die van mij al te groot zijn om nog zelfgemaakte kleren te willen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik draag geen kleedjes meer sinds ik 6 jaar was, maar toch vind ik ze heel schattig !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. bedankt dames voor die mooie complimentjes! @ Harvest TwentyTen: Ik heb het in maat 6 liggen, passen ze daar bij jou in? ik kan eens kijken hoe handig ik daarin ben!

  BeantwoordenVerwijderen