15-06-2011

Tataa!

De nieuwsgierigen onder jullie laat ik niet langer in spanning wachten, wij recycleerde een kist en maakte er een luxe konijnenhok van!

Ik begon met de kist als body en plaatste er multiplex platen in om de kist te beschermen tegen tja konijnenplas en konijnendropjes... Met deze platen is het hok ook makkelijk te reinigen. 
Ik schilderde ze met de verf van Moose Färg, deze ruikt niet en is ongelofelijk fantastisch in gebruik! ('t zal niet het laatste zijn dat ik daarmee schilder!)
Voor "de inkomhal" maakte ik een U-vorm, zo zitten ze bij regen droog en weg van de wind. Verluchtingsgaten mochten ook niet ontbreken.
Het dak is bekleed met singles van Ceder, eveneens gerecycled. De nok is bekleed met lood.
Je zal je misschien afvragen "waarom geen ramen?", awel het neerhof is groot genoeg zodat dat de konijntjes volle gas hun beentjes buiten kunnen strekken, daarom dit konijnenhok is eigenlijk gewoon een luxehol.Hierachter ons lief hondje zie je het neerhof, eigenlijk zitten daar momenteel alleen konijnen en cavia's. Omdat er een mannetje en vrouwtje te veel "vrijspel" hebben vliegen de konijntjes in het rond en is er dus gebrek aan behuizing... Als we niet oppassen maken ze die zelf wel. Daarom moest er dringend een leuk optrekje komen.


 Et voila! Gerecycled door ons 'tHuis

De binnenkant


De groeten,
van ons 'tHuis!

1 opmerking: