28-09-11

Ik ben getagd!
Door Mijn projectjes, de kapoen! ;-)
En nu?
Nu kan ik dus 10 dingen gaan schrijven over mezelf!?
Maar wat willen jullie weten van mij?! Is dat wel interessant genoeg?!

1) Ik ben nog jong, heb een schoon lengte en vind mezelf beetje te dik maar eigenlijk valt dat nog goed mee, zwart haar in de schaduw en héél donker bruin in de zon met her en der al grijze haren die ik nog steeds vertik om te verven. Groene ogen, sproeten en beetje rimpels. Cellulitis, wiebelarmen (als ik zwaai wiebelen mijn bovenarmen ook mee dus zwaai ik dubbel!) Moeder van 3 kinderen en mini boerin van 1 geit, pony, 2 schapen, 6 kippen, 3 ganzen (die steeds ruzie maken) een hond een kanarie, 4 konijnen en 4 cavia's.

2) Heb als opleiding Model en patroonontwerpen gevolgd met 2 extra specialisatiejaren erbovenop. Gebruikt deze materie ook voor het maken van dit . Mijn hoofd zit vol ideeën, maar heb te weinig tijd om dit waar te maken...

3) In mijn jonge jaren reed ik paard, dat was normaal want "dat zit in de familie". Nu doe ik niet aan sport, maar loop 3 uur achter mijn grasmachine aan, loop achter de bengels en doe mijn huishouden haast zo goed als zelf. Volgens mij doe ik dus wel aan sport..

4) Durft schrikdraad te testen of hij wel goed aanstaat door er met blote hand aan te komen, kan waterleiding herstellen, elektriciteit leggen en ben eigenlijk best wel handig voor de rest. Heb eigenlijk een heel praktisch inzicht vaak tot grote verbazing toe bij aannemers.

5) Neemt regelmatig een douche met deze disco muts en wast zich met zeep dat in Moeder Maria zit, ja, ik ben gelovig, maar zo gebruik je tenminste haar nog!


 6) Kan moeilijk tegen te laat komers, komt ook zelf niet graag te laat maar met een partner die wel makkelijker te laat komt kom ik dus ook wel eens ergens te laat. Kan helemaal niet tegen lawaai, tof hé met kinderen in huis :-). Haat het woord "moet" en hoort liever "je mag, of wil je". 

7) Heeft sinds deze zomer een bel hangen zowel binnen als buiten om de kinderen aan tafel te roepen, te laten stoppen met ruzie maken, om te bed te gaan .... en heeft sindsdien een minder hese stem.

8) Kan héél moeilijk wat weggooien en zie overal wel iets nieuws of bruikbaar in. Vind het geweldig om naar kringwinkels en rommelmarkten te gaan en dingen een 2e leven te geven.

9) Kan slecht namen onthouden maar gezichten daarentegen wel, ik hoef maar 1x iemand tegen te komen en  10 jaar later herken ik ze nog. O ja en sinds vorig jaar ken ik door Willem de maaltafels weer als vanzelf. 

10) Ben sinds vorig jaar april gestopt met paffen van de ene dag op de andere na meer dan 10 jaar zelf mijn sigaretten te rollen en ik ben daar kei trots op!

Ik kon best nog 11, 12, 13 en meer geven, maar die hou ik voor een andere keer denk ik!


En ja zeg, nu moet ik er zelf ook gaan taggen!

1) Ominous-InvasionMijn projectjes heeft ze ook getagd, maar ik wil ze ook wel taggen, zo'n interessante madam! Enne, met z'n 2 staan we sterker, hopelijk doet ze ook mee!
2) Elske omdat het ook allemaal in haar handen zit en zo'n leuke dingen kan toveren.
3) Vicarno's mama omdat ze mijn ogen uitsteekt met het haken, mannekes toch, zo mooi kan ze haken!

Mamarina ik ook zo inspirerend, had ze graag getagd maar er was me al iemand voor...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten