05-11-2011

Bezigheidstherapie tijdens de vakantie


Nee, wij hebben geen bakken vol Playmobil, geen tafel vol knutsel spullen laat staan een speelkamer vol speelgoed, wij hebben geen zandbak of trampoline en wij hebben ook geen kleine kinderboerderij waar diertjes op ons gezelschap staan te wachten. 

Wij vervelen ons vaak stierlijk en daarom spelen wij met niets. Dat niets is vandaag met oude matrassen van toen we nog baby waren. Die lagen op de slaapzolder en zijn net groot genoeg om op te zitten met z'n twee. De andere zetten we dan op het einde van de trap beneden.

En dan, achter 't gat van ons mama, glijden we stiekem (want ons mama mag dees niet weten zheu) maar wel kei hard gibberend van de trap naar beneden. Wat wij niet weten is dat ons mama op dat gat een extra paar oren heeft staan en alles heeft gehoord, zo nam mama stiekem deze foto. 

Weet je, 't was kei tof... met de nadruk op "was"... Want na enkele keren en nadat ons mama dat gat weer had gedraaid namen we de tweede matras mee naar boven en maakte we een dubbeldekker... met resultaat dat we overkop gingen en we alle twee al blijtend van de schrik tegen de muur kleefde en heel het kot bij elkaar tierde. We hadden twee knalrode kniën en nog een blauw voetje. 

Nee mama 't is nu helemaal niet de moment om nog maar één foto te nemen ze! Het volgende half uur lagen we met ijs op onze knietjes en voetje de tijd te vullen. Het "was" écht tof zeiden we later met opgedroogde tranen en een glimlach, gaan we nog een keertje?

2 opmerkingen:

  1. hahaha, kei leuk. hier spelen ze net nog iets rustiger. we hebben een massa speelgoed dat ik op zolder heb gezet. Want ze spelen er toch niet mee. het knutselgrief gaat hier anders wel snel op. en het keukentje (ikea) doet het hier al jaren super goed. geniet van jullie zondag en morgen liggen ook hier alweer de kleertjes klaar om naar school te gaan.
    groeten Katrientje

    BeantwoordenVerwijderen