27-06-2012

In Praktijk

Leerde ze ooit kennen toen we ons vorige huis verkochten en hun wel interesse hadden. Om een lang verhaal kort te maken (wat me eigenlijk nooit lukt), ze hebben het huis niet gekocht maar bleef ze altijd wel ergens ontmoeten. Tot we elkaar wel eens meer tegenkwamen op facebook en bevriend werden. 


Van het ene kwam het ander en spraken af met een theekletsje in haar praktijk. Haar praktijk noemt "In Praktijk" Een geweldig passende naam vind ik. Deze praktijk helpt je bij gezinsbegeleiding en meer daarrond maar ook héél interessant, hoogsensitiviteit... Bij vele nog ongekend, zelfs bij CLB! Je zal er maar mee zitten en er geen weg mee kunnen. Bij haar kan je dus terecht, ook op Facebook, zo ben je altijd op de hoogte wanneer men een of andere interessante workshop doet.


Alleszins, ze vroeg me om een stempel te maken voor haar praktijk. Toen hij klaar was kwam ze hem ophalen met haar zoontje Owen. Dat is zo'n schattig ventje, onze kinderen zouden bij wijze van spreken hem gelijk kunnen opeten. Regelmatig krijg ik nog te horen of ik nog een Owen of een Rikje (van een andere vriendin) zou kunnen "bijmaken" want die zijn toch zoooo schattig. Alleszins toveren kan hij als de beste en het hart veroveren van onze kinderen nog meer!


Stempel In Praktijk ©

3 opmerkingen: