29-06-2012

Juffenstempel

Pakske maken? Kennen jullie die film Pauline en Paulette? Geweldig mooie Belgische film, voor diegene die hem nog nooit gezien hebben, echt de moeite. Heeft eigenlijk helemaal niets met deze post te maken, enkel dat Pauline ook graag een pakske maakte... enne, ik vond zelfs deze namen ook heel mooi voor onze 2ling...

Alleszins, ik heb nog 4 pakskes kunnen maken. Voor elke juf die onze kinderen dit jaar weer heel veel hebben meegegeven. Van schrijven tot lezen tot rekenen tot creatief bezig zijn tot zorgen voor onze kinderen met alles wat ze in hun hart hadden. Dat voelde we tenminste zo aan want onze kinderen waren altijd wel héél content van hun juffen. En wij als ouders ook dan! Sommige zeggen "'t is hun job", ja dat is waar. Maar ze doen het met die overgave als geen ander en dat verdient een kado. Je moet het maar doen hé voor zo'n klas staan. Chapeau!


voor elke juf een juffenstempel. © van ons 'tHuis
Juffen KNAP gedaan, BRAVO!

geniet van jullie vakantie!
wij gaan dat ook doen... joepie!!!

5 opmerkingen:

 1. KNAPpe stempels! Dennis zijn juf zei ook dat het gewoon haar job is, maar toch. Het is niet niks wat ze doen hè.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Manlief werkt in het bijzonder onderwijs, ik doe de dagbesteding bij matig tot diep volwassen gehandicapten, en reken maar dat je onze jobs met hart en ziel doet en een beetje waardering is zeker meer dan terecht. Ik heb geen schoolvakantie maar de echtgenoot heeft dat gelukkig wel, en heeft dat echt nodig om te ontstressen, zeker omdat hij met pubers werkt. Heel fijn dat je aan de juffen denkt!
  Pauline en Paulette vind ik uiteraard ook een fantastische film( en ook de namen zijn mijn ding)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige stempels. Je kan dat duidelijk heel erg goed. Ik moet mijn man nog vragen mijn gutsjes de slijpen. Want ik kocht die en ze zijn eigenlijk niet heel scherp.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk zo'n juffenstempel!! Die zullen ze vaak gaan gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen