10-10-10

Winterjurkje "Marcella van ons 'tHuis"

Ik heb nooit echt een strak idee, meestal komt bij mij van 't één 't ander en zo kwam ik dus bij een nieuw en wel heel simpel jurkje/tuniekje tijdens het patroontekenen. Ons "Marcella" lijkt dus op een "Marcelleke" en is ideaal in jersey, zit zo snel in mekaar, zit lekker en ook niet onbelangrijk 't wast en strijkt in 1, 2, 3! En dat strijken laat ik dan weer aan dit over. Het souspulletje is ook een eigen ontwerp, de legging is overgenomen van een H&M modelletje.


4 opmerkingen:

 1. Heel mooi, je kleurcombinaties zijn zeer geslaagd. En het lijkt me heel comfortabel om in te spelen. Ik heb zojuist je druivengelei gemaakt, mijn vader moet nog keuren, maar mijn kids vinden hem om duimen en vingers af te likken, en ze doen dat letterlijk ook nog eens:-).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En dit is heeeel zeker niet stiekem een foto uit een mode-tijdschrift met een supermodel in wording in een kleedje van een of andere beroemde ontwerper??? ;-)
  Zo niet dan zou ik deze foto's gelijk naar de Vogue opsturen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Marina: ben blij dat ze 't lekker vinden! @Maaike: we hebben 't ook al gemerkt,daarmee dat ze hier al Miss Saint-Tropez wordt genoemd :) @Sophie: ah ja, mijn zus kwam daar mee af!

  BeantwoordenVerwijderen