20-01-2012

Drukke tijden eindigden in schoonheid...


Tijdens de afgelopen vakantie die al weer 2 weken achter de rug is maakte ik nog wat kado's, zoals dit broodmandje, want dit jaar hadden we niet veel volk thuis maar werden wij deze keer uitgenodigd en dan kan je natuurlijk niet met lege handen aankomen. Van de andere dingen zal ik wel eens een bericht posten...

Anna

Willem

Fien

Ondertussen gingen we ook een turbocursus zwemmen doen want was het hier na 1,5 jaar wel echt zat omdat Willem nog steeds niet voor zijn A diploma mocht gaan... De 2ling behaalde na een week hun A diploma en Willem zelf A, B én C! En of ze ons in Zundert aan het lijntje hebben gehouden! 

Maar wij zijn als ouders wel heel trots op onze kampioenen! En dan heb ik het nog niet eens over de grootouders gehad. Zij die helemaal van Oostvlaanderen kwamen en de andere twee gingen oppikken om aldaar nog een koffie te drinken en om dan gezellig verder te rijden richting Breda in Nederland om mee supporteren! Zij zijn eveneens super trots! En de kids waren héél blij dat hun oma's en opa's erbij waren.
En Tijdens de week van het zwemmen moesten we nog heel snel zijn om Bassie niet te missen. We hebben een geweldige namiddag gehad! Pure nostalgie, zalig toch! Het jaar is alvast in schoonheid geëindigd.

1 opmerking: