27-04-2012

GeboortekofferEen tijdje geleden was er de babyborrel van het kersversgeboren poppenmieke van mijn zus. Op deze babyborrel had mijn zus haar geboortekoffer geëtaleerd op een tafel. Een van de tantes had deze opgemerkt en vroeg via mijn mama of ik zulke koffers voor haar kleinkinderen ook wilde maken,. Dat wil ik wel doen hoor! Ze had graag dezelfde als mijn zus, mocht kiezen tussen een aantal lettertype's en deze kwam eruit.  Wat je hier niet op de foto kan zien is dat de prachtige namen overschilderd zijn met glittertjes. 

PS Ik schilderde de verf in Moosfärg, heerlijk geurloos en schildert zalig!

© van ons 'tHuis, 2010-2012, ons-thuis.blogspot.com alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvuldigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enige andere manier, zonder bron vermelding en zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever".

4 opmerkingen:

 1. Hele mooie koffers! en tof idee ook, wat steekt daar dan zoal in?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik doe daar meestal nog zelfgemaakte zakjes bij, eentje voor eerste tut, eentje voor eerste foto, eerste kleertjes, kaartjes, ... een soort verzameldoos zeg maar. als je bij deze link kijkt kan je het zien http://ons-thuis.blogspot.com/2011/11/elise.html

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad een heel leuk idee, misschien nog voor herhaling vatbaar in de toekomst :-). En een heel tof adresje daar bij jullie!

  Groetjes, Sarah en Astrid

  BeantwoordenVerwijderen