30-04-2012

Watapana stempel


We zijn door de peter van ons Fien uitgenodigd op zijn verjaardagsfeest, noch bloemen noch kransen wenste hij. Hij was al content als we kwamen. Tja, 't is niet om de hoek, 't is in Spanje te doen. Maar met lege handen kan je toch niet aankomen. Ik zou ons 't Huis niet zijn als ik geen zelfgemaakt kadootje meebreng hé! Ik maakte een Watapana stempel. Waarom, denk je nu, allé zeg, mannen en stempels dat klop niet! Jawel hoor, voor mij wel, omdat ze daar in het verre (voor mij dan toch) Spanje een gezellige Bed & Breakfast Watapana uitbaten.  Klein detail, onder deze boom is hij met zijn lief vrouwke gehuwd, schoon hé! Als ze nu nog eens post versturen of wat anders dan kan dat met hun eigen unieke handgemaakte stempel.

Nu we toch bezig zijn, wil je er even tussenuit en wil je je laten verwennen door 's ochtends met je knietjes zomaar onder tafel te schuiven en genieten van een lekker ontbijt met alles erop en eraan? Wil je lekker zwemmen in het zwembad of indommelen op de zachte zetels naast het zwembad? Wil je in de jacuzzi bubbelen met een glaasje bubbels in je handen en tussendoor even petanquen? Wil je eens geweldig goed slapen in een lekker knus bed in een verzorgde gezellige kamer? Dan kan je maar op één plek zijn! WATAPANA!!! De geweldige gastheer Will en toffe gastvrouw May zorgen dat je niets tekort komt! Waar wacht je nog op?! 

1 opmerking:

  1. Super leuk die stempel en heel gepast. Als ik nog eens een reisje wil maken ga ik er zeker aan denken en dan vraag ik wel meer info hoor.

    BeantwoordenVerwijderen