18-11-2011

Elise is geboren!


Elise 15.11.11

Drie weken lang kon ik niet goed slapen, een week had ze langer dan voorspeld had ze genoten van mijn jongste zus moederschoot. En toen was ze er, een wondertje, nog voor ik ze mocht leren kennen zag ik ze al graag en ben zeer trots om haar tante te mogen zijn! Suzanne en Dries, welkom in het clubje van de mama's en papa's! 


Nog nooit was alles op tijd klaar maar deze keer een week extra gekregen.
Mijn zus krijgt de hele mikmak!


 

De roze doos met EHBN spullen
(Eerste Hulp Bij Nood)

 

En een witte beschilderde theedoos al herinneringsdoos. ©
Als bibbermanneke was het weer stress om de naam te schilderen...


Een met stof gekafte dagboek.Een luiertasje.


 En een mutsje ook getest op babypop.

© van ons 'tHuis, 2010-2012, ons-thuis.blogspot.com alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvuldigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enige andere manier, zonder bron vermelding en zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever".


5 opmerkingen:

 1. Proficiat !

  Wel heel origineel de geboortedoos met EHBO spulletjes .Is iets dat ze altijd kunnen gebruiken ,en mooie spulletjes dat je nog maakte !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. watleukzo'nEHBO doosje. proficiat hé tante. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Elise, wat een mooi mooi kindje!
  En tante worden, heerlijk, daar doe je toch alles voor voor het boeleke van je zus, en je zus die mama wordt vond ik ook heel speciaal.
  Leuk he zo een kistje vullen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh meis, wat heb je weer een geweldige dingen gemaakt! Nog 1x zoiets moois tonen en ik ben zo jaloers dat ik nooit meer op je blog durf te kijken! (grapje!)

  BeantwoordenVerwijderen