07-05-2012

Applecrumble in a bottle


Ik at deze overheerlijke applecrumble in Watapana, de zus van had deze gemaakt en ik was er helemaal weg van, zelfs stil... en dat wil wel wat zeggen. Ze vertelde me dat het recept van de applecrumble van Jeroen Meus  in dagelijkse kost kwam. Zo vreselijk lekker om te eten, maar ook zo leuk om te maken en laat staan te geven. 

Dat deed me denken aan vroeger zoals we in de tijd zout kleurde en in laagjes in een fles goten. Van het een kwam het ander... Wanneer je al de ingrediënten zoals havermout, suiker, kaneel en bloem in een fles giet en dan in een klein zakje de rozijntjes propt en bovenaan in een klein zakje de suiker krijg je applecrumble in a Bottle. Maak nog een enveloppe met daarin het recept en hang het aan de fles. Maak nog een vermelding "zelf toe te voegen, boter en appeltjes" De gelukkige heeft nog minder werk. Veel plezier en smakelijk eten!

Voor het recept van Jeroen Meus klik hier de link aan naar dagelijkse kost

3 opmerkingen: